Açılış Günü

Herkese merhaba,

Matematik festivalimizde, diğer matematik buluşmalarını aksine, bir salonda toplanıp konuşmalar vermeyeceğiz ya da dinlemeyeceğiz. Daha çok bir festival alanında olduğu gibi, meydandaki çeşitli etkinliklere katılacağız. Buna bir istisna ilk gün sabah erkenden gelen katılımcılarımıza yapılacak açılış konuşması.

Saat 10:00 – 11:00 arasında Aydın Doğan salonunda Cuernavaca Üniversitesi’nden Meksikalı matematikçi José Luis Cisneros-Molina katılımcıları kucaklayan bir açılış konuşması yapacak.

Hepiniz davetlisiniz.

4 thoughts on “Açılış Günü

1. Merhabalar biz kayıt yaptirdik ama geri dönüş maili gelmedi kaydını olmus müdür? Şileden geleceğiz. Bir aksilik olmaması adına donus yaparsanız sevinirim.burdan araç tuttuk yaklaşık 13 öğrenci ile gelecegiz

1. Merhaba Lale hanım, festivale gelmek için kayıt yaptırmanız yeterlidir. Formu doldurduktan sonra, kayıt olduğunuz için teşekkür ederiz şeklinde bir yazı çıkıyor. Bu yazıyı gördüyseniz işlem gerçekleşmiştir.

2. Merhaba okul olarak basvurmustuk gelen mailinizde bu kapasiteyi kaldiramayacaginiz belirtilen mailinizde okulumuz bizlerle paylaştı çocuğum gelmek istiyordu şu an ne yapabilirim
    saygilarimla

1. Merhaba Mahmut Bey,
      Festivalimize ilgi beklediğimizin çok üzerinde, kayıt yaptıran kişi sayısı çok arttı. O yüzden kayıtları kapatıp okullardan da 30 civarı öğrenci seçip getirmelerini istemek zorunda kaldık. Eğlenceli bir etkinlik olsun, izdiham yaşanmasın, gelenler aktivitelere ilgi göstersin ve katılan herkes aktiviteleri rahatça deneyebilsin istiyoruz.
      Bir gün daha büyük bir mekanda, çok daha büyük bir ekiple, isteyen herkesin katılabileceği bir matematik festivali de düzenleriz diye umuyorum. Ancak bu defa elimizdeki mekan ve ekiple, isteyen herkesi alamayacağız.
      Her okulda matematiğe meraklı bir grup öğrenci olur. Bu öğrenciler matematik kitapları ve dergileri okurlar, arkadaşlarına ve öğretmenlerine matematik ile ilgili sorular sorarlar, Tübitak matematik olimpiyatları ve diğer liseler arası yarışmalara ilgi gösterirler. Okullardan böyle ilgili öğrencilerini getirmelerini istiyoruz. Belki okuldaki öğretmenler ile bu konuyu konuşabilirsiniz.
      Selamlar,
      Can Ozan