Son 10 gün

İlk toplantılarımızdan birinde gönüllü bir öğrencimiz: ‘Hocam, insanlar gelsin, burası boş kalmasın istiyorum.’ An itibari ile kayıtlı katılımcı sayısı: İki bin! Bu kadar büyük bir ilgi olacağını hiç birimiz beklemiyorduk.

Madem matematik ile buluşmaya meraklı böyle büyük bir kitle var, bu festivali başka zamanlarda ve başka yerlerde de yapmalıyız diye düşünüyoruz. Ancak şu an önceliğimiz, alnımızın akı ile ilk matematik festivalimizi gerçekleştirmek. Beklediğimiz kalabalık bu kadar artınca, hemen çözümler ürettik: Gezilebilecek iki sergi yapalım, bir odada film gösterimleri olsun, masa ve gönüllü sayımızı hemen arttırmalıyız.

Bizim ekip büyüdü, ihtiyaçlarımız büyüdü, üniversitenin çalıştıracağı güvenlik ve temizlik ekibi büyüdü, kullanacağımız alan büyüdü. Büyümeyen tek şey ise bütçemiz oldu. Kişi başına 1 lira ile çok şey başarmaya çalışıyoruz. En büyük kaynağımız ise becerikli ve heyecanlı gönüllü ekibimiz.

2 thoughts on “Son 10 gün

1. Tebrik ediyorum hepinizi ve örnek olmasını diliyorum. Çok güzel ve verimli geçeceğini düşünüyorum.